ANTALYA / KAŞ - Kaş Ova Anaokulu

Kaş Ova Anaokulu

Ova Mahallesi Belediye Caddesi Okul Sokak No07 Kaş/ANTALYA
Vizyon
OVA Anaokulunun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.
Misyon
OVA Anaokulu´nda, öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Sabahçı Grup: 08:00 - 12:45 Öğlenci Grup: 13:00 - 17:45
Klima
Karayolu ile
OVA BELDESİ/KAŞ/ANTALYA
İl merkezine 240 km, İlçe merkezine 35 km mesafededir.